A Eurocrivasa som especialistes en la col·locació, reparació i manteniment d’envans pluvials.

Què és un envà pluvial?

L’envà pluvial és un revestiment de façana exterior antihumitat de la paret mitgera en el qual s’inclou en el seu interior un sistema d’aïllament tèrmic. L’objectiu després de la instal·lació d’un envà pluvial és garantir una impermeabilització i l’aïllament de la paret o parets mitgeres laterals exteriors dels edificis, tant en l’obra nova com en la rehabilitació d’edificis.

Quin és el seu origen?

L’envà pluvial s’origina ja fa més de trenta anys a conseqüència de les contínues filtracions a les parets mitgeres dels edificis.
Al principi tan sols s’instal·laven per solucionar les filtracions d’aigua però amb el pas dels anys l’envà pluvial ha anat evolucionant de tal manera que s’han trobat usos addicionals com ara millorar l’eficiència energètica dels edificis i gràcies a la seva varietat d’acabats també és un element decoratiu de façana.

Quin és el benefici de la seva instal·lació?
Amb la instal·lació d’envans pluvials en els edificis s’aconsegueix:

    • Estalvi econòmic i energètic: menor despesa i consum de la calefacció i aire condicionat.
    • Sistema decoratiu: acabats variats en colors a escollir.
    • Aïllament tèrmic i acústic: Augmenta el confort de l’habitatge i augmenta l’aïllament acústic.
    • Impermeabilització: garanteix la impermeabilització de tota la superfície revestida.
    • Sistema lleuger i ràpid: Evita sistemes de càrregues pesades en els edificis i s’instal·la de forma ràpida.

 

 

Contacti amb nosaltres sense cap compromís trucant al telèfon 627.975.627, al 937.836.499 o bé mitjançant el formulari de contacte

 

Quin percentatge d’estalvi energètic té la instal·lació d’envans pluvials?

La instal·lació d’un envà pluvial en alguns cas i depenent del gruix de l’aïllament escollit pel client pot arribar al 60% d’estalvi energètic pel que fa a fuites de calor de l’interior cap a l’ exterior de l’habitatge i reduir fins a un 40% l’entrada de calor a l’habitatge a l’estiu pel que fa a edificis que no tenen la instal·lació d’un envà pluvial a les parets mitgeres.

Quina garantia té la instal·lació de l’envà pluvial?

A Eurocrivasa, S.L. treballem amb les primeres marques del mercat i disposem de tots tipus de certificats de qualitat dels materials que instal·lem així com el compromís de garantir-li la instal·lació pel període de 10 anys de garantia.

Quin tipus d’acabats d’envà pluvial?